lizao-logo

Retningslinjer og reguleringsdetaljer
Håndtering av seglgravering

Seglet er en juridisk gyldig bærer for nasjonale partier og offentlige etater, militæret, bedrifter og institusjoner (inkludert individuelle industrielle og kommersielle husholdninger), sosiale grupper og andre organisasjoner for å bevise sine juridiske kvalifikasjoner.

I henhold til «Foreløpig forskrift om forvaltning av trykkeri-, støpe- og graveringsindustrien» (godkjent av den politiske og juridiske komité i regjeringens anliggender, utstedt av departementet for offentlig sikkerhet 15. august 1951), «Foreløpige tiltak for ledelsen av Beijing graveringsindustri" (formulert av Beijing kommunale regjering, kunngjort og implementert i 1987, og implementert i 2002 (endret), "Forskrifter fra statsrådet om forvaltning av segl fra nasjonale administrative byråer og sosiale grupper av Foretak og institusjoner" (Guofa (1999) nr. 25), "Beijing kommunale folkeregjering implementerer forskriftene til statsrådet om forvaltning av segl av nasjonale forvaltningsorganer og sosiale grupper av foretak og institusjoner" "Merksel" og andre lover og forskrifter fastsetter at alle nivåer av partikomiteer, folkekongresser, nasjonale administrative byråer og deres avdelinger, CPPCC, rettsinstanser, militære enheter, demokratiske partier, bedrifter og institusjoner (inkludert individuelle industrielle og kommersielle husholdninger), sosiale grupper, private ikke-bedriftsenheter , stiftelser, religiøse grupper og andre organisasjoner som trenger å gravere juridiske navneplomber, økonomiske segl, kontraktsegl, tolldeklarasjonssegl, fakturasegl og andre forretningssegl, samt interne organisatoriske segl, må gå til Etter at det offentlige sikkerhetsorganet går gjennom godkjenningsprosedyrene og innhenter "Notice of Seal Engraving" (med en krypteringsbrikke vedlagt), gå til seglgraveringsbedriften (se den vedlagte katalogen for detaljer) som har utstedt "Special Industry License" til det offentlige sikkerhetsorganet for å gravere (Pålagt brikke skal overleveres til valgt seglgraveringsfirma for henting).

For å omfattende forbedre byens selforvaltningsnivå, forebygge og slå ned på ulovlige og kriminelle aktiviteter som ulovlig gravering og forfalskning av sel, effektivt beskytte de legitime rettighetene og interessene til ulike byråer, grupper, foretak og institusjoner, og opprettholde et godt og stabil økonomisk orden og sosial sikkerhet i hovedstaden, har vi Siden 20. mai i år har Beijing Municipal Public Security Bureau suksessivt implementert nye anti-forfalskning av segl i 16 distrikter og fylker i byen. For å sikre en jevn fremdrift i implementeringen av nye sel mot forfalskning og ytterligere styrke selhåndteringen, varsles de relevante sakene som følger:

1. De ovennevnte seglene som er nygravert i byens administrative region bør være nye segl mot forfalskning.

2. Den nye forseglingen mot forfalskning har en kodet funksjon mot forfalskning. Hvert segl er gravert med en 13-sifret forseglingskode i samsvar med kravene i den nasjonale standarden for offentlig sikkerhet, "Seal Public Security Management Information System Standard". Du kan ringe "62078951, 62078952" for informasjon om segl. Bruk telefonlinjen for taleforespørsler for å sjekke om forseglingen er godkjent og arkivert av det offentlige sikkerhetsbyrået. Når bedrifter og institusjoner (inkludert individuelle industrielle og kommersielle husholdninger), sosiale grupper, private ikke-foretaksenheter, stiftelser, religiøse grupper og andre organisasjoner graverer nye segl mot forfalskning, må de gravere seglkoden på segloverflaten; Partikomiteer, folkekongresser og nasjonale Når administrative byråer og deres avdelinger, CPPCC, rettsinstanser og demokratiske partier graverer nye segl mot forfalskning, kan de velge om de vil gravere en seglkode på seglet i henhold til deres faktiske behov; ståltetninger trenger ikke å gravere en seglkode.

3. Den nye forseglingen mot forfalskning tar i bruk innebygd chip anti-forfalskning-teknologi. Hvert segl er utstyrt med en elektronisk brikke lastet med relevant godkjenningsinformasjon, som kan leses av en spesiell kortleser og kan verifisere om den er godkjent og om den er skåret ut av et kvalifisert seglgraveringsfirma. For tiden har de offentlige sikkerhetsorganene utstyrt spesielle kortlesere i kvalitets- og teknisk tilsynsavdelinger i ulike distrikter og fylker.

4. Behold forseglingen for å forhindre forfalskning for fremtidig referanse. Når hvert segl er levert, vil seglgraveringsfirmaet lage et segloppbevaringskort i henhold til forskriftene. Etter at alle parter har signert og bekreftet, vil seglet skannes og lastes opp til det offentlige sikkerhetsbyrået. Samtidig skal papirforseglingskortet oppbevares forsvarlig av den seglbrukende enheten, og sertifikatet kan utstedes til den aktuelle enheten når det er nødvendig for å beskytte den seglbrukende enhetens legitime rettigheter og interesser mot krenkelse.

5. For å få deformasjonshastigheten til tetningsoverflaten til å tilfredsstille behovene til sertifisering og identifikasjon av tetninger, bør tetningsoverflaten til den nye forseglingen mot forfalskning være laget av harde materialer.

6. For å forhindre ulovlige og kriminelle aktiviteter som forfalskning av sel og beskytte de legitime rettighetene og interessene til alle enheter, oppfordrer og oppfordrer vi selbrukende enheter til å erstatte sine gamle sel med nye segl mot forfalskning. Hvis forseglingen må skiftes ut, bør det relevante sertifiseringsmaterialet og det gamle forseglingen bringes til den opprinnelige godkjennende offentlige sikkerhetsmyndigheten for å gå gjennom godkjenningsprosedyrene for fornyelse.

7. Alle selbrukende enheter i byen bør etablere og forbedre et selhåndteringssystem. Forseglinger bør overvåkes av utpekt personell, oppbevares i spesielle skranker og ha strenge godkjenningsprosedyrer for å sikre sikkerheten ved bruk av segl.

8. Ulovlig gravering av segl og forfalskning av segl er strengt forbudt. Hvis du finner ut at du driver en selgraveringsvirksomhet uten tillatelse fra det offentlige sikkerhetsorganet, eller du graverer seg ulovlig eller smir segl uten godkjenning fra det offentlige sikkerhetsorganet, bør du umiddelbart ringe det kommunale sikkerhetsbyråets rapporteringstelefon 62366065 å rapportere. De offentlige sikkerhetsorganene vil slå hardt ned på ulovlig gravering og forfalskning av segl og ulike ulovlige og kriminelle aktiviteter ved bruk av ulovlig gravering og forfalskning i samsvar med loven.

Godkjenningsmyndigheten til offentlige sikkerhetsorganer for gravering av segl og adressene og telefonnumrene til hvert godkjenningsbyrå:

The Public Security Management Corps til det kommunale offentlige sikkerhetsbyrået er ansvarlig for byråene som er tilknyttet sentralkomiteen, den nasjonale folkekongressen, det kinesiske folkets politiske rådgivende konferanse og departementene og kommisjonene til statsrådet i Beijing; alle kommunale komiteer, kontorer og byråer i denne byen; alle distrikts- og fylkesutvalg, distrikts- og fylkesfolkekongresser og distrikts- og fylkesstyrer; Beijing militære enheter; institusjoner på sentralt og kommunalt nivå, sosiale grupper, stiftelser, private ikke-bedriftsenheter, demokratiske partier, religiøse grupper; innenlandsk finansierte foretak registrert hos Statens administrasjon for industri og handel og det kommunale industri- og handelsbyrået; nasjonale og byomfattende store arrangementsorganiseringskomiteer møte, samt godkjenning av enheter fra andre provinser og byer som kommer til Beijing for å gravere offisielle segl.

Exit-Entry Administration Corps of the Municipal Public Security Bureau er ansvarlig for undersøkelse og godkjenning av offisielle segl for utenlandske ambassader og byråer i Kina, utenlandske foretak og institusjoner i Beijing, og kinesisk-utenlandske joint ventures, kinesisk-utenlandsk samarbeid, og heleide utenlandseide virksomheter.


Innleggstid: 18. mai 2024